hits

Siste liten utkledning - Catwoman - Halloween

Her har vi min i siste liten utkledning på halloween. Vi hadde en superman/jente og en spiderman her i hus, så da tenkte jeg at jeg fikk være Catwoman. Kun brukt ting som jeg har liggende til drnne kostymen ;)

Hadde rød leppestift, men skulle brukt svart.

Ellers brukte jeg wetliner å tegne med.

- tegnet på værhår over leppene

- tegnet på snute på nesen.

- Tegnet på ører over øyenbrynene mine.

-Markerte øynene.

- Hadde på meg bling bling

Hadde på meg svart lights med snorer og svart korsett med en svart genser under. Trådene fra korsetten min fungerte som hale.
Høye hæler.

- De fleste svarte klær vil fungere så lenge de er litt litt inntilsittende.

- svarte sko (helst støvletter)

Det var min i siste liten kostyme. Ingenting nytt kjøpt. Men selvsagt er det ikke alle som har en svart korsett liggende i skapet..

#lastminute #sisteliten #catwoman #halloween #utkledning #karnevall #makeupp #transform #økonomisk #black #red #svart #rød #korsett #tights #sexy #jewelry #juggel #blingbling #diy

Hva kledde du/ dere seg ut som?

Feiret du halloween? Hvordan?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miriam ting

Miriam ting

28, Sula

Jeg er en varierende jente som er mor til en skolegutt og bhg jente. Dette er en blogg hvor jeg legger ut diverse hobby ting jeg har laget, alt fra sy-prosjekt og smykkerier til utkledning og make upp. Det blir også fortalt om mine tanker, samtidig som jeg legger ut videoer hvor jeg leser bøker, synge o.l for barn. Legger også ut andre sanger. Noe jeg lager blir lagt for salg på facebook.com/MissTingTingeling For kontakt : M-TING@live.no Cooyright! Kopiering av tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse politianmeldes.

Kategorier

Arkiv