hits

The dress - that says yes..

På Søndag ble jeg overrasket med blant annet billett til Bryllupsmesse av min kjære - noe jeg ikke så komme på noen som helst måte. Men må si det var godt for mor i hus til å komme seg ut litt å gjøre noe annet en å ta seg av barna. Å hvorfor ikke gjøre noe originalt noe? Så glad for at jeg har en samboer som tenker utenfor boksen! Men mest av alt, så ble jeg glad for at kjæresten min fant på noe slikt i det hele tatt.. Jeg tror ikke det er mange som får billett til noe slikt av kjæresten sin. 

Det passet jo forsåvidt bra med at det snart er Februar og selveste kjærlighets måneden - Noe som for meg betyr at min kjære og jeg har vert sammen i tre år nå, å flere år skal det bli..

Her er hvertfall et lite utvalg av kjolene som ble vist på messen:


#thedress #thedressthatsaysyes #weddigdress #whitedress #bryllup #messe #love #kjærleik #kjærlighet #show #helg #overaskelse #kjæreste 

Har du vert på bryllupsmesse før?

- M ting

2 kommentarer

29.01.2016 kl.18:13

Nydelige kjoler!!! <3 :-) Har du noen favoritter i tankene enda? <3 :-)

Miriam ting

29.04.2016 kl.09:31

Anonym: Nei har i grunn ikke det.. Synes det er utrolig vanskelig å kunne velge noe slikt. Men jeg har kommet fram til at jeg ikke skal tenke for mye på det før jeg har prøvd litt forskjellig og funnet ut av hva so passer til min fasong :)

Skriv en ny kommentar

Miriam ting

Miriam ting

28, Sula

Jeg er en varierende jente som er mor til en skolegutt og bhg jente. Dette er en blogg hvor jeg legger ut diverse hobby ting jeg har laget, alt fra sy-prosjekt og smykkerier til utkledning og make upp. Det blir også fortalt om mine tanker, samtidig som jeg legger ut videoer hvor jeg leser bøker, synge o.l for barn. Legger også ut andre sanger. Noe jeg lager blir lagt for salg på facebook.com/MissTingTingeling For kontakt : M-TING@live.no Cooyright! Kopiering av tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse politianmeldes.

Kategorier

Arkiv